Срокове и доставка

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България.
 
Цената на доставка не е включена в цената на продуктите. Тя се калкулира автоматично при извършване на поръчка. Поръчките се изпълняват само след потвърждение по телефона.
 
Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Очаквайте обаждане от наш служител за потвърждаване на поръчката и уточняване на подробности свързани с доставката. Продуктите се изпращат добре опаковани, за да се избегнат повреди. Xgame.bg поема застраховката на пратките. Молим да проверявате пратките си пред куриера при получаване, за да е валидна транспортната застраховка.
 
При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 10.00 до 18.00 часа. В събота до 17.00 часа. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
 
За доставка във фиксирано време (във, преди и след конкретен часP (+/ - 30 мин.)) се заплаща допълнително сумата от 2.50 лв.
 
Цени за доставкa:
 
-   2.99 лв за територията на София и  5.99 лв за територията на цялата страната.
 
 Начин на доставка:
 
Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерска фирма.
 
- ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес , на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.
 
-ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване , при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Ние ще Ви уведомим за адреса и телефона на офиса на куриерската фирма във Вашия град. За по голямо удобство и бързина на доставките работим с куриерска фирма Спиди.
 
Срокове за доставка:
 
Всички поръчани продукти се доствят на следващият работен ден.
desing
e-legance.org